Campingservies

Hieronder vindt u ons overzicht van campingservies. Zoals u kunt zien hebben we een breed aanbod. Klik op de juiste categorie en u wordt vervolgens doorverwezen naar ons volledige assortiment van de desbetreffende categorie.

     

Campingservies kopen bij Outdoordweper

Koopt u uw campingservies bij Outdoordweper.nl dan weet u zeker dat u kwaliteitsproducten koopt. Zoals u hierboven al kunt zien verkopen wij o.a. Mepal en Bo Camp. Dit zijn welbekende merken die alleen kwaliteitsgoederen leveren. Ook daarom koopt u bij Outdoordweper.nl!

Wat voor soort campingservies heeft u nodig?

Heeft u borden nodig, schalen, bestek of bekers? U vindt het allemaal in onze kampeerwinkel! Campingservies hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u het alleen op de camping gebruikt. Het harde plastic van onze producten zorgt er voor dat onze producten kras bestendig zijn. De producten gaan ook niet zomaar kapot wanneer er per ongeluk iets op de grond valt. Ons campingservies is dan ook ideaal te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een feestje!

Bestel procedure van ons campingservies en andere producten

We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om te bestellen, maar mocht u er toch niet helemaal uit komen dan helpen wij graag. Hierboven kunt u de juiste categorie uitzoeken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar plastic borden dan klikt u op de categorie Mepal borden of Bo Camp borden. Beide merken zijn van goede kwaliteit. Vervolgens komt u bij ons volledige assortiment uit. U maakt hier een keus in uw product. Heeft u de keus kunnen maken dan klikt u op het desbetreffende product. Wanneer u dit gedaan heeft komt u op de bestelpagina van dat product. U klikt dan op de bestelbutton. U hoeft nu alleen nog maar even uw gegevens achter te laten, waar wij uiteraard zorgvuldig mee omgaan. Heeft u het product voor 16:00 besteld? Dan heeft u het de volgende dag nog in huis!