Hangmatten

Ook voor hangmatten bent u bij Outdoordweper.nl aan het juiste adres! Ontdek hieronder ons assortiment en kies uw hangmat uit!

Sorteer:
Toon:

     

Onze hangmatten

Wat voor hangmatten bieden wij? Zoals u ziet bieden wij een geselecteerd aanbod hangmatten. Wij bieden dan echter wel alleen de beste merken! Zo weet u zeker dat u een hangmat koopt die van goede kwaliteit is. Wij voeren merken van onder andere Bo camp, Coghlan’s en Exped. Verder hebben wij in ons assortiment hangmatten met een draagstok of zonder draagstok. Onze draagstokken zijn daarnaast ook nog eens apart te verkrijgen. Op deze pagina vindt u ook nog enkele accessoires als bijvoorbeeld een wiel om uw hangmat gemakkelijk te verplaatsen. Kortom alles wat u nodig heeft om zonder zorgen in uw hangmat te kunnen relaxen! En daar is hij tenslotte voor bedoeld.

Onze hangmatten bevestigen

Onze hangmatten kunnen geleverd worden met stok of zonder stok. U kunt ook een stok los bij de hangmat kopen. Dit maakt het erg gemakkelijk om de hangmat te bevestigen. Als u op een van de foto’s klikt ziet u dat de stok twee ronde gaten bevat waaraan u de hangmat gemakkelijk kunt bevestigen. Vindt u dit niet avontuurlijk genoeg dan is het ook mogelijk om de hangmat op te hangen tussen twee bomen of twee muren. Houd dan wel rekening met de afstand tussen de twee bomen of muren. Bij een hangmat met stok is het belangrijk om de hangmat zo strak mogelijk op te hangen. Bij het zelf ophangen van een hangmat is dit een ander verhaal. Hier probeer je de hangmat een beetje te laten hangen als een halve cirkel.

Bestelprocedure van Outdoordweper

Heeft u een keus kunnen maken? Dan kunt u gemakkelijk op het product klikken. U komt dan op de productpagina. Hier kunt u nog gedetailleerde informatie over het desbetreffende product lezen. Wanneer u volledig overtuigd bent kunt u op de groene bestelknop klikken. Vul de benodigde gegevens in en wij sturen het product zo snel mogelijk naar u op. Tip! Bij een aankoopbedrag van honderd euro of meer is verzending gratis!