Kindersandalen

Zoekt u kindersandalen? Hieronder vindt u ons aanbod. Via de onderstaande buttons kunt u gemakkelijk selecteren of u een product op prijs wilt selecteren, op kleur, op merk of op naam. Weet u de naam van het desbetreffende product al? Dan kunt u ook bovenin onze website met behulp van de zoekfunctie zoeken. Vindt u het product dan niet, neem dan nogmaals eens een kijkje op onze pagina “kindersandalen” en wellicht vindt u uw product alsnog. Wij kunnen onze producten namelijk anders benoemd hebben.

Sorteer:
Toon:

     

Ons assortiment kindersandalen

Wij zijn trots op ons assortiment kindersandalen. We hebben een geselecteerd aanbod aan kindersandalen met alleen de beste producten. U wilt namelijk alleen het beste voor uw kind! In ons assortiment vindt u o.a. merken als: Ipanema, Keen en Teva. Wellicht zijn dit voor u geen onbekende merken.

Kindersandalen kopen bij Outdoordweper.nl

Wanneer u sandalen voor uw kinderen koopt wilt u hoogstwaarschijnlijk wel weten bij wie u koopt. Onze webshop is onderdeel van Leerentveld Vrijetijd in Zwolle. We zijn al een heel aantal jaar actief in de kampeer en outdoor branche. We hebben dus verstand van zaken. U kunt dus ook met een gerust hart producten in onze webshop kopen.

Hoe bestelt u uw kindersandalen?

Ons bestelsysteem is heel gemakkelijk. Klik op de kindersandalen die u wilt bestellen. U komt vervolgens op de productpagina terecht van het desbetreffende product. U dient nu nog een maat en eventueel een kleur te selecteren. Op de product pagina kunt u ook nog meer informatie vinden over uw product en u kunt eventueel nog terug om een andere product te zoeken. Mocht het product aan uw eisen voldoen, dan kunt u gemakkelijk op de groene bestelbutton klikken. U dient nu al uw gegevens in te vullen en we sturen de kindersandalen zo snel mogelijk naar u toe. Besteld u boven de 100 euro, dan sturen we uw producten zelfs gratis naar u toe!