Verzenden en levertijd

Wanneer u een order voor 16.00 uur heeft geplaatst, het artikel in voorraad is en via iDeal, PayPal, of MisetCash betaald is, dan wordt uw bestelling op werkdagen uiterlijk 2 dagen na uw bestelling thuis geleverd. Gratis verzending in Nederland boven € 100,- voor bestellingen beneden € 100,- wordt € 5,95 in rekening gebracht.

Bestellingen die u op zaterdag en zondag hebt geplaatst, worden op maandag verzonden.

Indien een artikel niet op voorraad is, informeren wij u zo spoedig mogelijk over de te verwachten levertijd.

De artikelen worden met DPD verzonden. Zodra wij uw bestelling versturen, berichten wij u per e-mail. Hierin vindt u een link om uw bestelling via track en trace van DPD te volgen. Indien u dat wenst, kunt u in plaats van uw huisadres een ander bezorgadres opgeven.

Wanneer u niet thuis bent biedt DPD de zending de volgende dag nog een keer aan. DPD brengt u hiervan op de hoogte.

Retouren

Indien u een artikel wilt retourneren dan dient eerst vastgesteld te worden of het artikel nog geretourneerd kan worden.
Hiervoor dient aan de volgende eisen te worden voldaan:

  1. Leerentveld Vrijetijd accepteert alleen artikelen die compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn indien mogelijk in originele verpakking en die nog verkoopbaar zijn.
  2. Software en andere gesealde artikelen dienen in de originele gesealde verpakking te worden geretourneerd. Voor alle artikelen geldt een ruiltermijn: Leerentveld Vrijetijd accepteert alleen artikelen die worden aangemeld bij Leerentveld Vrijetijd door middel van dit formulier. U heeft geen retournummer nodig!
  3. De retourzending dient uiterlijk op de 21e dag na aflevering van het product in kwestie in het bezit van Leerentveld Vrijetijd te zijn. De terug te zenden producten dienen voldoende te zijn gefrankeerd. Het risico van verzending en het bewijs daarvan berusten bij de klant.

Indien u een artikel wilt retourneren kunt u ons een e-mail sturen via het contactformulier zodat wij hiervan op de hoogte zijn.