Slippers dames

Zoekt u slippers voor dames? Hieronder vindt u ons assortiment. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij selectiebuttons voor u gemaakt. Hier kunt u selecteren op prijs, merk, naam of kleur. U kunt u ook via onze zoekfunctie zoeken naar het product dat u zoekt.

Sorteer:
Toon:

     

Slippers dames – Aanbod van Outdoordweper.nl

Wij hebben een ruim assortiment en zo bieden wij ook slippers voor dames aan. We zijn echter geen outdoordump met duizenden producten in een bepaalde categorie. U vindt daarom in de categorie “slippers dames” alleen dames slippers van de beste merken en de beste materialen. Wij bieden o.a. dames slippers van de merken: Ipanema, Sinnner en Teva. U kunt rechts ook direct op het desbetreffende merk klikken en dan ontvangt u alleen ons aanbod van het geselecteerde merk.

Slippers dames – Waarom bij ons bestellen?

Tegenwoordig is het gemakkelijk om producten op internet te vinden. Er zijn talloze webshops die outdoor artikelen aanbieden en wij zijn daar een van. Waarom zou u dan bij ons bestellen? Dat leggen we u graag uit. We hebben namelijk een aantal voordelen tenopzichte van andere webshops, waardoor u uw dames slippers beter bij ons kunt bestellen. Hieronder zetten we het voor u op een rijtje: 1. Wij hebben naast onze webshop ook nog een vestiging in Zwolle 2. Wij hebben een heel aantal jaar ervaring en kunnen u daardoor een advies op maat geven. Dit kan telefonisch, via e-mail of u kunt bij onze vestiging langs komen. 3. Wij proberen altijd de goedkoopste te zijn met al onze producten. Zo ook met als onze slippers voor dames.

Slippers dames – Hoe werkt het bestellen van uw product?

Ons bestelsysteem is heel simpel. U selecteert uw favoriete dames slippers. U komt vervolgens op de productpagina. Hier geeft u aan welke maat en eventueel kleur u wenst. Daarna klikt u op bestel direct. U vult nu al uw gegevens in en kunt gemakkelijk bestellen. Onze facturatie loopt via een andere partij. Dit zult u merken bij uw betaling. Dit heeft verder geen gevolgen voor uw bestelling.