Slippers heren

Op zoek naar slippers voor heren? Hieronder vindt u ons assortiment heren slippers. Het valt u misschien op dat we geen duizenden producten in ons assortiment hebben. Dit doen we bewust want we willen namelijk geen outdoordump of outlet store zijn. We hebben een geselecteerd assortiment met alleen de beste slippers voor heren. Bekijk snel ons assortiment.

Sorteer:
Toon:

     

Slippers heren – Assortiment

In ons assortiment heren slippers bieden we o.a. slippers aan van merken als: Keen, Rider, Ipanema, Sinner en Teva. Dit zijn stuk voor stuk topmerken. U kunt er dan ook van verzekerd zijn dat u een paar goede slippers in huis haalt. Wij hebben ons aanbod slippers voor heren gesorteerd op merk, maar ook op uiterlijk. U wilt natuurlijk ook goed voor de dag komen met uw nieuwe slippers!

Slippers heren – Voordelen outdoordweper.nl

Besteld u uw heren slippers bij Outdoordweper.nl? Dan bent u verzekerd dat u uw product thuis gestuurd krijgt door mensen met ervaring. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring in kampeer en outdoor artikelen. Heeft u dus nog vragen voordat u tot een aankoop over gaat dan mag u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast proberen wij met al onze producten de goedkoopste te zijn. Zo ook met slippers voor heren.

Slippers heren – Besteltraject

Heeft u de juiste heren slippers gevonden? Dan kunt u op het product klikken. U komt vervolgens op de productpagina van het product. Hier kunt u alle specificaties nog eens even rustig doornemen. Als het product bevalt klikt u op de groene button. Uw product wordt op dit moment in uw winkelmandje geplaatst. U kunt nu eventueel nog verder shoppen als u dat wilt, maar u kunt ook klikken op direct afrekening. U dient nu nog een aantal gegevens in te vullen, zodat wij uw heren slippers zo snel mogelijk naar u toe kunnen sturen. Is uw aankoop bedrag 100 euro of meer. Dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen!