Stormlantaarn

Koop uw stormlantaarn bij Outdoordweper.nl! U weet zeker dat u een kwalitatieve stormlamp in huis haalt. Wij bieden uitsluitend topmerken aan in onze kampeer en outdoorwinkel.

Sorteer:
Toon:

     

Welke stormlantaarn kopen?

Welke stormlantaarn moet u nu kopen? Wij hebben een aantal verschillende stormlantaarns in ons assortiment. Het eerste verschil is in grootte. We hebben kleinere stormlantaarns en grotere stormlantaarns. Daarnaast hebben we ook nog een LED stormlantaarn in ons assortiment. Hier hoeft u dus geen echt vuur voor te gebruiken en is daardoor ook niet brandgevaarlijk. Verder is de LED lamp erg zuinig en milieuvriendelijk. Wilt u toch liever genieten van echt vuurlicht? Dan moet uit een van onze andere lantaarns kiezen.

Hoe werkt een stormlantaarn?

Even een korte gebruiksaanwijzing over hoe onze stormlantaarns werken. Allereerst dien je olie in de stormlantaarn te doen. Dit doe je door het dopje open te draaien en er olie in te doen. Vervolgens dien je het glaasje omhoog te tillen. Het glaasje omhoog tillen doe je met behulp van het hendeltje die aan het glaasje vast zit. Op dat moment kun je met een lucifer de lont aansteken. Vervolgens laat je het glaasje weer rustig zakken. Je stormlantaarn brand nu. Je kunt nu met de schroef die onder het glaasje zit de vlam hoger of lager draaien. Een kind kan de was doen!

Bestel je stormlantaarn bij Outdoordweper.nl!

Bestel je vandaag je stormlantaarn bij ons in de webshop? Dan profiteer je van onze 24 uurs levering. Bestel je op een werkdag voor 16:00 dan heb je meestal je product de volgende dag al in huis! Mocht je naast een stormlantaarn nog meer producten nodig zijn, schroom dan niet om nog even verder te kijken in onze winkel. Bij een bestelbedrag van honderd euro of meer profiteert u namelijk van gratis verzending. Ook daarom besteld u bij Outdoordweper.nl!