Wandelschoenen heren

Op zoek naar wandelschoenen voor heren? Zoals u ziet hebben we een ruim aanbod aan wandelschoenen voor heren. Zoek daarom niet verder en neem hieronder eens een kijkje of er wat voor u tussen zit. U kunt gemakkelijk selecteren op welke wijze u uw product wilt zoeken. Op prijs, kleur, merk of naam.

Sorteer:
Toon:

     

Wandelschoenen heren - Ons aanbod

U heeft hierboven al een kijkje kunnen nemen in ons assortiment. Heeft u uw heren wandelschoenen nog niet kunnen vinden? We vertellen u graag wat meer over ons aanbod aan heren wandelschoenen. Allereerst bieden wij alleen de beste heren wandelschoenen. Geen tweede hands artikelen of outlet producten. Dat gezegd hebbende hieronder even een overzicht van de merken die wij in ons assortiment heren wandelschoenen voeren:

 -GRISPORT
-HANWAG
-LOWA
-MAMMUT
-MEINDL
-SALOMON

 Mocht u al eerder wandelschoenen voor heren gekocht hebben of al wat meer ervaring hebben op het gebied van hiking dan heeft u vast en zeker eerder van deze merken gehoord. Onze wandelschoenen voor heren dienen niet alleen lekker te zitten, maar we vinden het ook belangrijk dat het uiterlijk van onze schoenen voldoet aan uw wensen. Ook daarom voeren we een groot assortiment met volgens ons alleen de mooiste schoenen.

Wandelschoenen heren - Activiteiten

Bij welke activiteiten gebruikt u nu onze wandelschoenen voor heren? Het klinkt voor de hand liggend, maar we willen toch even benadrukken dat onze wandelschoenen alleen gebruikt worden voor hiking en wandelen op de vlakke grond. Wij hebben namelijk ook nog een ruim assortiment met bergschoenen. Zoekt u dus schoeisel om berg te beklimmen kijk dan even in onze categorie bergschoenen.

Wandelschoenen heren - Bestellen

Hoe besteld u nu uw wandelschoenen voor heren? U kunt gemakkelijk op de wandelschoen klikken die u graag wilt bestellen. U dient dan eerst uw maat en eventueel kleur te selecteren. U klikt vervolgens op direct bestellen en vervolgens dient u alle gegevens in te vullen. Omdat wij onze facturatie uitbesteden betaald u niet rechtstreeks aan ons maar aan een derde partij. Maakt u zich hier geen zorgen over dit heeft verder geen gevolgen voor uw bestelling.