Zaklamp

Je zaklamp scoor je natuurlijk bij Outdoordweper.nl! Hieronder vind u ons volledige aanbod zaklampen. In deze categorie staan ook nog een aantal lightsticks en penlights.

Sorteer:
Toon:

     

Het assortiment zaklampen van Outdoordweper

Wij bieden een relatief ruim assortiment aan zaklampen. Maar daarnaast proberen we een niet al te groot assortiment aan te bieden. Wij bieden namelijk alleen de beste merken! Zo weet u zeker dat een zaklamp koopt van goede kwaliteit. De bekendste merken onder de zaklampen zijn wel de zaklampen van Coleman, Homeij en Iprotec. Hier hebben wij dan ook de meeste zaklampen van. Wellicht kunt u deze merken ook wel. Daarnaast hebben we ook nog een aantal lightsticks en penlights in ons assortiment. We willen namelijk zorgen dat er voor iedereen een zaklamp te vinden is die bij hem of haar past. Dit soort lampen zijn heel goedkoop in aanschaf en ook dit soort producten willen we niet buiten schot laten.

Welke zaklamp moet u dan kopen

Nu rest natuurlijk de vraag welke zaklamp het meest geschikt voor u is. Dan is het belangrijk dat u eerst moet bedenken wat u met de zaklamp wilt doen. Is de lamp bedoeld om thuis in de la neer te leggen om af en toe te gebruiken. Dan maakt het formaat van de lamp niet zo veel uit en hoeft u ook niet zo veel rekening te houden met de lichtsterke. Een IProtec Pro100 LED Light of een Varta Profi Light volstaat prima. Wilt u echter een weekendje op de camping staan en zo licht mogelijk bepakt op reis gaan. Dan dient u wel rekening te houden met de grote van de zaklamp. U kunt dan denken aan een van onze baby lights. Heeft u uw zaklamp nodig om ver vooruit te kijken? Dan kunt u kijken naar onze zaklampen die een groter bereik hebben. U kijkt dan naar het aantal lumen. Onze COLEMAN BATTERYLOCK DIVIDE+ 700 heeft bijvoorbeeld het vermogen van 700 lumen en schijnt dan ook maar liefst 330 meter ver. Ideaal dus voor de reiziger die ’s nachts op pad moet.

Bestel uw zaklamp bij Outdoordweper.nl

We hopen dat we u voldoende informatie hebben kunnen geven en dat u een keus heeft kunnen maken. Zo ja dan kunt u op het desbetreffende product klikken en vervolgens op de groene bestelknop. Zo niet dan kunt u ons altijd nog bellen of mailen voor advies!