Zakmes

Bent u op zoek naar zakmes? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment verschillende soorten zakmessen zoals: Zwitserse zakmessen, multitools, vaststaande messen, vouwmessen en zelfs bijltjes.

Sorteer:
Toon:

     

Zakmes kopen bij Outdoordweper.nl

Waarom nu uw zakmes kopen bij Outdoordweper? Ten eerste kunt u ons altijd bellen. Gaat u voor het eerst op reis en wilt u een mes mee omdat u toevallig gehoord heeft dat dit handig kan zijn? Bel ons even op en we geven u een advies op maat, zodat u exact weet welk mes nu het best bij u past. Of lees nog even verder op deze pagina.

De verschillende soorten zakmessen

Welk mes kies je nu? Wij willen je hierbij helpen en wellicht hoef je ons helemaal niet op te bellen! Ga je het mes gebruiken om bijvoorbeeld takken mee door te snijden in de bossen? Dan heb je genoeg aan een vaststaand mes of een vouwmes. Wil je gewoon goed voorbereid zijn tijdens de dagelijkse klussen? Dan is een Zwitsers zakmes of een multitool echt aan te raden. Deze zakmessen hebben zoveel verschillende functies dat je nooit voor verassingen komt te staan.

Hoe onderhoud ik mijn mes?

Dit is een veel gestelde vraag. Ten eerste is het belangrijk dat je altijd je mes schoon en droog houdt. Dit kun je gemakkelijk zelf doen door altijd na gebruik je mes te poetsen met een droge doek. Dit kan een oude theedoek zijn, maar het mag ook best een papieren doekje zijn. Als het mes maar goed droog en schoon wordt anders gaat hij roesten. Daarnaast zal het mes bij gebruik gaan slijten. Dit is onoverkoombaar. Laat je mes dus eens in de zoveel tijd slijpen door een professional. Zulke professionals zijn overal wel te vinden. Ben je zelf een ervaren slijper? Dan hebben wij ook nog slijpstenen in ons assortiment voor je. Deze vind je ook op deze pagina helemaal bovenin. We hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven en mocht je meer willen weten, dan kun je ons altijd bellen.