Merk
Maat
Kleur

Zonnebrillen

Hieronder vindt u onze verschillende categorieën zonnebrillen. De categorieën zijn te onderscheiden in pilotenbrillen, wayfarer brillen, Wraparound-Style brillen, Butterfly brillen en Cat eye brillen. Wanneer u op de categorie klikt van het soort zonnebril dat u zoekt, vindt u het volledige assortiment van de desbetreffende categorie.

     

Ons assortiment zonnebrillen

Outdoordweper.nl biedt een geselecteerd assortiment aan zonnebrillen. Wij verkopen alleen de beste producten. We hebben merken als Bolle en Sinner in huis. Dit zijn allebei topmerken. Verder kunt u kiezen uit pilotenbrillen, sportbrillen, Wayfarer brillen en nog veel meer. Kortom voor ieder wat wils!

Zonnebrillen kopen bij Outdoordweper.nl

Waarom koopt u nu uw bril bij Outdoordweper.nl? Er zijn tegenwoordig veel webshops die zonnebrillen verkopen voor zeer goedkope prijzen. Bijvoorbeeld 4 zonnebrillen voor maar 15 euro. Dit is leuk wanneer je een zonnebril zoekt voor een festival en je zonnebril gemakkelijk kwijt kunt raken of kapot kan gaan. Maar wanneer je echt kwaliteit wilt, zul je toch iets meer moeten betalen.

Het voordeel van kwaliteit zonnebrillen ten opzichte van goedkope brillen

Het voordeel van duurdere zonnebrillen zit hem niet bepaald in de bescherming van de ogen. Deze is bij goedkope brillen eigenlijk net zo goed als bij duurdere brillen. Dit bleek uit een test van de Beste Consumentenkoop.nl. Echter is de kwaliteit van het materiaal wel veel minder. Je moet bijvoorbeeld veel vaker een nieuwe zonnebril kopen bij aanschaf van een bril van 10 euro dan bij een bril van 20 euro. Je kent het wel, je laat een goedkope zonnebril een keer vallen en het pootje breekt al af. Of de bril zit net niet goed op de neus. Investeer je dus iets meer in een zonnebril, dan profiteer je direct van de voordelen.

Bestellen bij Outdoordweper.nl

We willen je graag helpen bij het bestellen van een goede bril en daarom leggen we je even kort het bestelproces uit. Hierboven zie je vijf verschillende categorieën. Bij elke categorie zie je een voorbeeld foto. Dit voorbeeld geeft de vorm van de bril weer. Klik op de categorie en je ontvangt direct ons volledige aanbod van de desbetreffende categorie. Vervolgens kun je op de zonnebril klikken die je wilt bestellen.