Beste Campingplekken van Nederland

Houdt jij van kamperen? En zoek jij een goede plek om dit jaar te kamperen? Dan zit je op de goede plek! Deze keer zullen wij het hebben over de beste campingplekken van Nederland

Ardoer Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve in Zeeland grenst aan de duimen en is ruim opgezet. Met 1553 plaatsen is dit zeker een grote camping te noemen. De camping heeft een groot aanbod aan voorzieningen om volwassenen en kinderen te voorzien voor allerlei activiteiten. Deze camping heeft 5 sterren op de ANWB website en is daar genomineerd voor Camping van het jaar 2018 in de categorie ‘’tot de beste ANWB sterrencamping in Europa’’.

Camping Bergumermeer

Camping Bergumermeer bevindt zich in Friesland en is gelegen, zoals aan de naam al aanduidt, aan de Bergumermeer. Hier kan men aan watersport doen en dit dan ook erg populair onder de kampeerders. De camping bevat, net zoals Camping Julianahoeve, talrijke activiteiten voor kampeerders. Mocht je watersport niet leuk vinden, dan is er nog steeds genoeg te doen in de camping én Friesland.

Camping de Paal

In Noord Brabant vind je Camping de Paal. Deze camping ligt aan de grens met België en bevat verschillende huuraccommodaties. Je hoeft hier dus niet per se een tent of caravan te hebben! Bovendien is de camping ook nog eens geschikt voor kinderen: door de open velden zijn er genoeg buiten activiteiten, ze kunnen lekker zwemmen in het zwembad en de camping heeft een kinderboerderij waar iedereen naartoe kan gaan voor meer ontspanning.

Bovendien organiseert de ANWB in het weekend van 20 t/m 22 april een kindvriendelijk kampeerweekend op de camping De Wildhoeve in Emst. Iedereen gaat samen barbecueën, spelen en chillen. En er is ook genoeg te doen voor de kindjes. Een mooie gelegenheid dus om van de kampeerkriebels af te komen.

Voor meer tips en leuke artikelen kun je naar StudeerSnelBlog.nl gaan.

Geschreven door Daniel en Edward voor StudeerSnel.nl