De aanschaf van een reistas

Wanneer je op vakantie gaat zijn er een hoop dingen die geregeld moeten worden, maar het belangrijkste is dat je spullen op een goede manier kan vervoeren. Daarom moet er aandacht worden besteed aan de juiste reistas. Maar waar let je precies op en wat is er allemaal mogelijk?

Sloten erop?

Wij raden je aan om een reistas aan te schaffen die goed beveiligd is. Zorg ervoor dat er minimaal een cijfercode op de tas of koffer zit en het is nog beter als er wat extra beveiliging op zit. Wanneer dit niet het geval is hoeft het natuurlijk niet het einde te betekenen, want je zou er ook voor kunnen kiezen om een los slotje te kopen welke je kan bevestigen aan de ritlipjes van de koffer of tas.

Het soort reis

Het soort tas of koffer zal natuurlijk afhangen van de soort reis die je gaat ondernemen. Bij een zonvakantie zou je een harde koffer op wieltjes kunnen meenemen, maar bij een backpack vakantie kies je in de meeste gevallen voor een rugtas welke licht is. Het zal vaak veel lopen en sjouwen zijn en daarom moet het gewicht niet al teveel bedragen.

Om er zeker van te zijn dat je koffer, indien je deze verliest bij de reis, altijd terug komt is het goed om er labels aan te hangen. Zorg er hierbij voor dat je op deze labels je naam, adres en telefoonnummer zet zodat er direct contact met je opgenomen kan worden. Label niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant. Een label aan de buitenkant kan natuurlijk kapot gaan tijdens het vervoeren.

Tip

Natuurlijk zal de keuze afhangen van je eigen wensen en behoeften, maar wij raden je een reistas bij Rugzak.com aan. Zo weet je zeker dat de tas van de gewenste kwaliteit is en ook nog eens voor een nette prijs wordt verkocht. Het vragen van advies is hier de normaalste zaak van de wereld en daarom dus een betrouwbare partij.