gabor sneakers om in te wandelen

Bij Gabor sneakers gaat het allemaal om comfort, mooie schoenen waar je ook een eind op kunt wandelen. De Gabor sneakers hebben een stevige zool en zijn goed gebouwd voor jouw wandelplezier.

Alleen het beste materiaal voor Gabor sneaker wandelschoenen

De schoenen zijn van houdbaar materiaal gemaakt en hebben allemaal een modieuze en frisse uitstraling. De zolen zijn gemaakt van rubber en het materiaal van de schoen kan een combinatie zijn van stof of echt leer. Door het leer vormen de schoenen helemaal naar je voet en hebben je voeten ruimte om te ademen. Naast veters hebben veel schoenen ook een rits zodat je deze makkelijk aan en uit kunt trekken.

Gabor sneaker of wandelschoen

De Gabor sneakers zien er uit als sneakers, maar lopen als wandelschoenen. Om te wandelen in het bos of op het strand heb je niet langer oncomfortabele schoenen of onflatteuze schoenen nodig om een fijne wandeling te kunnen maken. Met Gabor sneakers zijn je voeten goed en flatteus beschermt. De sneakers zitten stevig om de voet en bieden een goede steun. Perfect dus om een eind te kunnen gaan wandelen.

Een modieuze look

Naast dat Gabor sneakers perfect zijn om te wandelen zien ze er ook nog eens goed uit. Door de combinatie van leer en stof hebben de schoenen mooie patronen. Het foux slangenleer en geeft de schoen net dat extra’s wat jouw voeten kunnen gebruiken. De schoenen hebben de kleur van cognac, zwart, blauw, grijs of een combinatie van kleuren. Op veel van de schoenen kun je veel versieringen vinden, waardoor de schoen een speelse uitstraling krijgt, maar er nog steeds modieus uit zien.